Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolls...


Om jag var rik
Så skulle pussycat dolls
Få dansa på mitt biltak…
Av glas..

Vaddå sjunger
Sjunger dom?
Vaddå för nåt???




Fri vers av LassO
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-06 00:19



Bookmark and Share


  Latifa Baker
*ASG*
klockren!
neeeee, va fan, sjunger dom?
2008-06-06

  RogerIvan
Om du var rik...
Och dom gjorde allt du önskade...
Skulle du vakna ensam och fattig nästa dag...
Fast några erfarenheter rikare;)
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO