Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

34 an



”Jag har haft 34 st” sa han
-Vaddå 34?
-Ja 34 st, tjejer alltså….

Du vet i den här sängen så har jag knullat många utan att tjejen vet om det… ibland så fixar jag det, tvättar och tumlar lakanen efteråt, och knölar till dom lite, så inte hon ska märka nåt..

-Hm, 34…. Har du skåror i skinnpistolen som de sägs att man hade i pistolen på vilda västerns tid med?
Han såg oförstående på mej, hur kunde man skämta om en så allvarlig sak, som hans snorre och sexliv…

Vi träffades nån vecka senare och…. De hade flyttat isär…. Och jag kunde inte hålla mej då heller ”nu är de slut på gamla tider ja nu är de färdigt inom kort, nu ska 34:an bort” sa jag och flinade lite… Han såg inte humorn i det heller, märkligt nog, tur att jag inte fortsatte med ”Nu går 34:an i himlen in” kanske…




Fri vers av LassO
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-06 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO