Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig film



Hans hjärta pallade inte

Det tittade på film och de hade det mysigt

Men så var det för mysigt

Så de missade filmen…

Och han kom, i en sista orgasm, sen

Gav han upp andan….


Vilken film

”hard to kill” naturligtvis…




Fri vers av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-06 10:49



Bookmark and Share


  Latifa Baker
precis så
exakt
inte bara han, också hon
eller båba samtidigt!
grejt!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO