Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"inte för er med känslig mage\" ;=) (och ett litet svar på det som vissa kör här på poeter, ju snuskigare, desto värre/bätre... jag slog er alla med denna) ;=)


Snuskogram


Jag skickar här

Ett snuskogram

Du kan ju det ta fram

När du känner dej ensam


En grön kråka på papperet

De kanske du kan ana vad det är

Den gulgröna fina vätskan i påsen

Hm, ”host” säger jag bara

Om du blir sugen på lite annat

Så finns de lite ”vitt och simmigt” i andra påsen

Ja de fick ligga i frysen ett tag så de inte är levande

Ifall du får ideèr…


Sen där bruna dekor randen

Det är inte bara dekor, lukta lite nära så ska du känna

Vilken ”manlig doft” som sprider sej….

”så de är inte småskit de heller”

Jo de där små sköna bokmärkena i tyg

De är urklippt av kallingar och strumpor

Snacka om mansparfym….

Ja snyter mej och tar kletet för fri märket…

;=)




Fri vers av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-06 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO