Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäktsnatt


Inatt
Är en natt
För \"våldtäkt\"
För brutal tagningar av det som vissa
Tror är kärlek
Eller ”lust” som man kan tvinga åt sej

Inatt går flickorna lättklädda
Runt på stan
Och hem igen
De borde få göra det
Ifred…




Fri vers av LassO
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-06 17:32



Bookmark and Share


  RogerIvan
Den här påminner om när jag fiskar. Vilket jag sällan gör, men ibland händer det. Då kastar jag ut det mest lockande draget utefter där de fetaste fiskarna står. Gång på gång. Och hoppas på napp...
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO