Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt II


Inatt
Är en natt
För kärlek
Varma känslor i het natt
Med öppet fönster
Eller kärlek på balkongen
Sex i dess vackraste form

Inatt
Är det många som finner varann
Kanske bara för stunden
En del men… i alla fall
Det var ”den stunden” då
1000 står dej åter
om det inte är rätt

Inatt
Är de hetta
Det bästa av människan
Och det värsta
Men de bästa känns alltid skönare
Att tänka på
Inatt så möts man
I den sanslösa kärlekens himmel
Såväl som i ett slentrian mässigt knull
Men det kan va bra de med
Vem är jag att döma
Mer kärlek åt folket…




Fri vers av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-06 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO