Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tider kommer och går förändringar likaså ta vara på de goda stunderna...


Förändring

Så förändras livet…
Ena dagen är det full fart med fyra barn runt benen…
Nästa dag är det förödande tomt…
Så någon dag igen så har man en liten tjej i sitt vardagsliv…
Så förunderligt livet kan vara

Dagarna rullar på, i livet
Inget är dig självklart givet
Att fånga ögonblick, små skratt
Ögonblicksbilder

Minnet av små armar som
kramar en ömt
säger i första delen av livet
mamma,
jag älskar dig

i nästa dela av livet
kommer det förunderliga
mormor
jag älskar dig

Jag blir så tacksam
Tänk, att lilla jag
Har haft denna
Förmån, denna skatt

Trots att det känns
Tungt ibland
Så när man minns
Detta kan

Livets goda strålar
Hjärtat få vibrera
Pengar, javisst
Men utan detta

?

6/6-08




Fri vers av Solgladje
Läst 363 gånger
Publicerad 2008-06-06 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje