Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en riktig tänkare

Jag har jämt tankar i huvudet
lite för mycket ibland,som gör
att jag inte riktigt orkar själv

Jobbigast är det när man ska
till att sova,så då kommer mycket
tankar som gör att jag oftast blir
sömnlös

Skulle villja lära mig att tömma
lite tankar innan man går till
vila för ett tag,för att orka nästa
dag

Detta gör att jag oftast känner
mig väldigt trött och slut
det gör att jag inte hinner
och orkar med mig själv

Så jag är en typisk tänkare
som har svårt att finna ro
i själen,fast jag vet att
jag borde göra det




Fri vers av Ann-christin
Läst 586 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-06 22:23



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Mediterar mera och skriv ner Dina tankar i stödord så de byter plats från Dig till ett papper. Nästa Dag så stryker du det som inte är viktigt längre. Oftast så är det en hel del som har tappat kraft under nattens timmar.
2009-03-02

  J A Nicander
Paradoxen i att tänka mindre genom att tänka på det.....skickligt beskrivet och en mycket bra text om det.
2008-06-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så är vi nog alla lite grand
men det gäller att försöka se
i mörker, med stängda ögon
förvilla bort sömnlöshet
med o-tankar...
och bara vara....
bra formulering och tanke
på något mänskligt
2008-06-08

  noname_realmind
Tips: Sluta identifiera dig med dina tankar. Du ÄR inte dina tankar... Bara iaktta och låt dem passera. Allt som oftast lugnar de då ner sig betydligt! :)
(räkna får kan oxå hjälpa...;)
2008-06-08

    NEWDRESSTRUCTION
Jag känner igen mig. bra text.
2008-06-08

  anits VIP
Så är det ganska ofta
och kan kännas igen
2008-06-06

  Stefanie Nerman
väldigt bra förklarat av hur det känns,
det är inte alltid lätt med alla de där tankarna..
bra !
2008-06-06

  Quasimodo
Känns igen och meditation kan hjälpa !!!
2008-06-06

    Sexologen
Sömlös heteten ger en styrka att orka med att leva
med de tyngder som man bär. Din text ger mig styrka att gå vidare.
2008-06-06

  inutimonster
jag citerar something corporate \"it\'s because i can spell konfusion with a \'k\' and i can like it\" och tycker det är härligt att du följer deras exempel.

försöker fortfarande klura ut vad \"ricktig\" betyder.

(sorry for being a bitch.)
2008-06-06

  friheten
Kan vara så ibland.

Fin beskriven
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin