Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En uppföljande text till Fråga frågor


Beröringspukter


Vi är tillräckligt lika för att jag ska inse
ana vad som driver och hur

samtidigt alltför olika för att mötas
i en ömsesidig samhörighet

men med åren tillräckligt försonad
att i följsamhet tillvarata de beröringspunkter som finns





Fri vers av Bögen
Läst 541 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-07 08:41



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Så klok du är! Iallafall på papper...
2008-06-26

  August L S
Det är väldigt vackert och hur du kan formulera en så tänkvärd tanke bara i en mening. Jag gillar styckesindelningen, tycker de betonar diktens tonlägen mycket bra. I alla fall som jag läser det.
2008-06-15

  jardan
Avslutningsfrasen är Grymt vacker o klok, texten berör mej.
2008-06-07

  Leif Furstedt
Här sätter du fingret på en smärtsam punkt, som ibland skapar år av hög förnekelsefaktor. En resa som inte alltid är klar, även om man kommit i land.
Fråga frågor och beröringspunkter, en fin samling tänkvärda ord.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Bögen