Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig!

Jag finns fortfarande här
Jag har inte försvunnit
Under den växande magen
Jag behöver fortfarande dig
Men du finns aldrig här

Du behöver inte leva hela ditt liv på några få månader
Livet kommer inte försvinna
Bara förändras
Jag vill inte gå igenom all förändring ensam

Så se mig
Jag sitter här
Framför dig
Omgiven av en massa människor
Men alldelens ensam




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP