Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persikotop

hennes bröst

föll

som nymogna persikor

om våren


vindrag i ansikte


inte undra på

hon doftade

så sött




Fri vers av 1up
Läst 620 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-07 17:08



Bookmark and Share


  lyckeli
Sensuellt....ordval som smakade bra på tungan...
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Intressant detta med dofter.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

1up
1up