Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En opoetisk dikt...

Nu ska jag skriva vad som helst
vad som helst vad min hjärna säger
Nu ska jag säga vad fan som helst
och skita i vad förståsigpåare säger

För vad gör det om hundra år
då är vi alla äldre
och visare---
det vete fan

men äldre
det blir vi

Så lev och drick vad dryck du smäktar
och strunta i om andra fäktar
ty de har ju sin horisont
och du har din

Så broder, syster
lev!!!




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-07 22:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är ju det vi gör...
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP