Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter Funnen!

 

Du

som fattats mig
genom hela mitt liv

Du

fyller nu upp mig
och gör mig Hel

Jag grät
i duschen nyss
lutade min panna mot kaklet 
och lät det söta och salta blandas

 

Jag darrar
av passionen som rasar i min avdomnade kropp

av återseendets mäktiga glädje

av tacksamhet till livet

 

Du

som definierar mig
bekräftar mig
som kvinna
människa
själ

din underbara röst som får mig att le

 

Du

är min själs andra hälft

Jag har alltid sökt Dig
utan att veta om det

Jag har alltid saknat Dig
utan att inse det

Jag har alltid älskat Dig
utan att förstå det

 

Du Finns

Du är åter funnen!

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 374 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-08 14:34



Bookmark and Share


    Lillemor Folkmun
världsklass!
2008-09-23

  Havanna
Gillar!Fint.
2008-08-17

  livsdans
Ja...där är den!
2008-06-24

    Erika H
Känslan sprider sig ända hit. Styrkan i dina ord är så stor och jag lutar mig tillbaka och njuter.
Du som alltid funnits men sällan varit hel... men nu... och oj!

Levnadsglädje och livslust.

Mmm...
2008-06-09

    Noomi
vilken vacker insikt.. att förstå
hur det alltid varit.. i det nya
2008-06-09

    Askes
Ah, vilken fin! Riktigt snygg!
2008-06-08

  Lena Krantz VIP
Så helt underbart!

En dikt så fylld av kärlek så att man blir alldeles tårögd!
2008-06-08

  Lilla My* VIP
Att finna det man inte vet att man söker i en annan människa...Ja, jag blir så glad och varm av den här dikten!!!!
Lyckans dikt verkligen***
2008-06-08

  Elaine.S VIP
När man är så lycklig att man gråter....wow !! så vackert , den som blivit funnen får sig en vacker hyllning här...
2008-06-08

  Lyckohäxan Enediel
Så härligt beskrivet...helt underbart!
Wow bruden...!!
2008-06-08

  genni VIP
Wow, helt underbart, du beskriver den där känslan alldeles perfekt, applåd!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol