Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badande

Badande
i
vindburet solljus
gryende timmar väcker mina ögonblick

Jag är pånyttfödd i samma cellstruktur
men
med tillagda minnen

Jag lägger mig alldeles jättenära för att du ska hålla min midja stödja mitt liv

Du säger stuktur och disciplin och jag blir glad
för
du menar allvar
och
jag har halkat omkring alldeles för orutinerat

Barfotafötter i din hand du smeker mina skavsår
och
ger mig en flourtablett till natten
för
du bryr dig om

mig

Badande
i
stilla rus
gryende tillit stänger mina ögonlock

Till natten där vi stannar och varsamt faller i sömn

Nära med bara några smulor luft mellan oss resten enkel själskontakt

Tack




Fri vers av GaiaKaja
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 15:36



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
B R A
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja