Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var bara en fas

Hoppa mellan öarna
för
det är inget som säger
att
jag måste i vattnet hela tiden
och
drukna

Skaffa ett Svenssonliv
och
lev med döden närvarande
som
en trigger till kärleken

Men inte tänka alla
som
döda
det är stor skillnad

Väldigt stor faktiskt

Det är nya tider
som
väntar
stora oanade skillnader
från
det tidigare levna

Säger som min vän Anna:

Sara
Det var bara
en
fas av oansvar

Sara kom ihåg att det var bara en fas




Fri vers av GaiaKaja
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 15:47



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
BRA SKRIVET!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja