Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(L)


googlade efter dig och mig men fick ingen träff.

du brukar
ringa mig med jämna mellanrum
klockan tre
alltid klockan tre
och jag brukar
skratta i telefonluren för jag vet
precis vad du kommer att säga

\"pizza hemma hos mig
klockan sex, är du på eller?\"

(hans röst
hans hesa röst)

du brukar
skratta i telefonluren för du
vet precis vad jag kommer att säga

sminket ligger
perfekt har bytt ut mina
converse mot tio centimeter
höga stilettklackar

han öppnar
dörren och ler och jag
dör för han ler så fint vill
säga att han är snygg men
orden letar sig inte längre än
till spetsen utav min tunga

vi sätter oss ner
och han börjar prata
om livet om oss om allt
gestikulerar med händerna
sen skrattar han frågar
om jag har hittat någon än

och jag vill bara skrika att:
FATTAR DU INGENTING?
JAG ÄR JU FÖR FAN KÄR I DIG
SÅ JÄVLA KÄR SÅ ATT DET GÖR
SÅDÄR ONT I HJÄRTAT

men orden
letar sig inte längre än
till spetsen utav min tunga
så jag tittar tomt när i bordet
pressar fram ett nej
medan jag försöker
hålla tillbaka tårarna




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-08 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Denna dikt griper verkligen tag i mitt hjärta!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT