Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solblekt

Åtskilda mil
av tunnelseende
när paniken
viskat i mitt öra
att det är dags att fly

balansering på
små broar av oro
vrede och förtvivlan
och den egna handen
har torkat bort
kartorna av tårar

du ger upp för lätt
säger de som vet
bättre än vad jag gör
för jag har ju bara
sett till att överleva




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira