Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akut, står inte ut!


Aldrig känner man sig väl så liten och obetydlig

som när man sitter

och väntar på akuten

och undrar: när tusan är det min tur att få komma in!






Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 517 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-08 21:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Undrar vad man skall lida av för att få förtur i kön?
Skall man komma med huvudet under armen?
2008-06-15

  * Ammi *
instämmer .. varje minut är som en timme ..
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis