Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgon när hela familjen sov tillsammans vaknade jag och betraktade dem...


Lycka tusenfalt.

Sömnens timmar
Nattens lugn
Omger nu mitt allt

Trygga är vi
Andas lugnt
Rummet svalt och kallt

Kroppars värme
Sluten blick
Kärlek överallt

Svala kuddar
Trygga ljud
Lycka tusenfalt.




Fri vers av Jessica Olsson VIP
Läst 702 gånger
Publicerad 2008-06-08 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP