Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite sjuka ord...........eller är det ett friskhetstecken?






Sjukdomen slog till
jag låg mest hela helgen still
sov, frös och frossade
halsen sved och rösten rosslade

Idag är det nästan borta
mina ord kommer inte längre till korta
visst känner jag av att helgen blev fel
men nu känner jag mig inte längre mera trasig än hel

Måndag, och jag stannade hemma för att vara säker
eftersom min kropp sig fortfarande läker
vill vara säker på att inte smitta
nu när jag mig själv igen ska hitta

Hoppas du fick tillräckligt med kramar i helgen
kanske så att det även räcker åt mig..............




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-06-09 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson