Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränslös

 

 

 

viskar jag

 

 

naken

 

 

och under tiden smeker jag manen

och låter mina ben

saxa dess

rygg

 


 

där senor nästan spricker

och där armar trådas ut

 

tungans segel

vittjar

 

 

 

och jag kysser ditt sekret

förbi svala gardiner

och nötvita slöjors

obeymrade hyss

 


 

då kroppens hårdnad växer

likt energier utan balans

 

beträdande önskan

att få vila i kropp

 

jag är en hora

av liv

en prostituerad golgatagång

 

ett korsfäst blödande äckel

förtvivlad av längtan

 

en sönderbombad zon

av strålande sol

 

jag vill att du äter mig

hel

tar på mig

känner på mig

med tusenfingrars vak

 

sen frälser jag nöden

genom sekler av celler

 

in i ..

 

 

om och om

 

igen

 

-

 

taggtrådshänder greppar nacken

& honungvärme bryter sig in, mellan mina skinkors glipande takt

 

när jag ställer mig ståendes, på byglar av häst

galopperar förbi

 

 

eviga mils

 

sköten

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 1129 gånger och applåderad av 32 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-09 12:10



Bookmark and Share


    naught
rått och vackert på samma gång. toppen!
2008-12-08

  Havsbris
ojoj

vet inte om finns mer
att säga, dina verser,
utsökta, magiska,
mystiska, erotiska
eleganta, är bara en
fröjd. en ren njutning
till alla sinnen,

vet inte om de andra
redan sade det, spelar
ingen roll, jag känner
så...

ryser genom hud i hela
kroppen, vilken språk
vilken känsla,
utmärkt fångad som en
spontan bild men i långsam
repris för varje andetag,
som en dans, ett rituell,
suverän, superb,,,
svävande,,, andlös!

Rätt val av Red!! grattis
mer än värd, högsta
kvalité!! ;o)

Verkligen utan gränser!!!
2008-06-17

  sistermoon
En mästare i ord är du ... mjukt och vackert inleder du och vandrar rad efter rad in i det mångbottnade sönderfallet av sensualitet! Åhh! Hur du kan vrida till det - jag slutar aldrig att förvånas!! Grattis till stjärnan ;)
2008-06-16

  Patrick K
så satans bra!! ursäkta uttrycket! bokmärker genast
2008-06-16

    Glittra G
Ojojoj ..hett och sensuellt. Mycket bra. Sätter känslor in rörelse ;).
2008-06-15

  Ulf Lagerholm
goda skärvor detta

tack för läsningen
2008-06-14

  mayhem and order
Mums...bara det
2008-06-10

  bo.rackson
Sensuell, brutal, naken - går inte att komma undan...
M.
2008-06-10

  Maria Zena Viklund
blir väldans svettig, snyggt smidat!
2008-06-09

  Carola Zettergren
Mästerligt poetat....Bokmärks!
2008-06-09

  genni VIP
...erotiskt...applåd
2008-06-09

    ej medlem längre
Väldigt poetisk och mycket vacker och sensuell dikt! Särskilt raderna \"jag är en hora av liv, en prostituerad golgatagång...\" är helt lysande. Så det blir en solklar applåd från mig!
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#