Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Jag tog mina spillror och gick-

Försökte du bekämpa mig
Till något som inte fanns för dig
Tror du att mina ord är döva
Kanske är dom alla kärlekslösa

Försökte du kväva mig
Som en hosta som retat din hals
Tror du kanske att min kropp
Endast fanns för ditt egna lilla uppvisningsstall

Försökte du döda mig
Som en liten mus i din alldeles egna bur
Blev du kanske rädd
Tror du att ingen kan älska mig mer än du

Men någon vill tacka dig
Och denna någon är mitt nya jag
Utan dig hade jag inte funnit nya val
Jag lever nu och tack vare dig har jag många fler andetag kvar

Dina ord fick mig till slut att lämna dig och för det är jag så glad Tack snälla du för att du till slut slog så hårt att jag med ens vaknade och visste vart jag var

Jag tog mina spillror och gick





Fri vers av Kiina
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-07-02 02:54



Bookmark and Share


  musnin03
bra sätt att se det ljusa i något som kanske kan te sig mörkt för de flesta! Gillar hur du använder en låg punkt och sen tvärvänder till styrka!
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina