Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horror


I fotbolls VM för ett par år sedan
Så snackades det en massa om horor
Och… om ”svenskar” (ja hör och häpna)
Skulle besöka dessa…

Nu till EM har jag inte hört nåt
Om detta, man undrar, finns de inga
Horor i Schweiz, eller Österrike?
De är ju inte så långt, till Tyskland..

Eller var det så att det inte föll
Som populisterna, ministern och JÄMO
Ville, förra gången…
”DE vann inget på sitt utspel”

Så hororna får ”jobba i fred”
Torskarna får göra det dom vill
I fred
Och världen snurrar som den gjort i
1000 tals år…




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 12:11



Bookmark and Share


    *Zenobia*
men det är ju inte fred....
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO