Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dubbelmoralens ansikte... de som vill protestera mot idrotten eller med hjälp av, idrotten, men gärna handlar med de samma...


Handla, men handla inte...


Kom inte till Kinas OS…



Men fortsätt gärna att handla
Eller i varje fall, där säger man inget
För man vågar inte
Den mest nedssmutsande och
Politiskt terroristiska nationen

Handla gärna….
Men kom inte på invigningen
Säger de som av dubbelmoral
Gömmer huvet i sanden…




Fri vers av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-12 17:35



Bookmark and Share


  RogerIvan
Det kostar att stå för sin åsikt
Det kostar att INTE stå för sin åsikt...
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO