Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök och finn flickor


Tänk om ni kvinnor sökte en man
En man
En man….
En som är man
Redan

Inte nån som ni ska försöka göra efter ert huvve
Som ni ska göra om
Visa hur han ska vara
Skapa en nu varelse av

Helst då en som ser manlig ut när ni är ute
Men som kommer vid minsta vink
Annars…
En man, som är gentleman
Enligt er…

Tänk om ni istället sökte en man
Som är, det han vill vara
Och som ni accepterar som han är
Vad mycket enklare livet skulle vara
För er båda…




Fri vers av LassO
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-12 17:34



Bookmark and Share


  RogerIvan
Lasso...
Dessa kvinnor finns överallt:)
Öppna ögonen:)
2008-06-12

  anits VIP
Det finns många män som
vill göra om sina kvinnor,som
ska följa minsta vink,annars
smääler det elle hårda ord
hemska ord kommer ut ur
deras munnar
jag vet lyckats göra samma
misstag två gånger
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO