Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök och finn, grabbar


Tänk om ni män
Eller ska man säga ”vi män”
Sökte efter kvinnor som var kvinnor
Inte som såg ut som skyltdockor
Från TV serier och annat

Tror vi/ni verkligen
Att den kvinna som lever på sallad och tomater
Selleri och piller
Ska vara ”bra att leva med”
En som ständigt är hungrig
För att ”platsa i serien”
Eller tidningen..

HUR rolig är du själv att leva med
Om du bara äter gröna blad
För att ”hålla igen” och passa i badbrallorna
Har du tänkt på hur jävligt många
Som vill ta din kvinna
Om hon ser ut så
Ja de som inte vet hur jävlig hon är
Under den ytan….

Tänk om du skulle söka en kvinna
Istället
En kvinna som du kan äta en fet hamburgare med
Eller grilla en fläskkarrè med och äta den sen
Med pommesfrites
Utan att hon spyr upp det sen…

En som tänker på annat än fett
Och mat
Och som tar en öl med dej
När du ser på fotboll…




Fri vers av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-13 11:43



Bookmark and Share


  RogerIvan
Joo...

Har man en sådan kvinna du beskriver så...
Ja....
Jag vet inte, men jag tror att det krävs att mannen har ett rejält självförtroende och en god portion med livserfarenhet.
Och livserfarenhet, det
får man ju gott om när man levt ihop med ett salladsmonster;)

Frågan är om man ska skola in salladsmonstret i det du beskriver, eller om man ska skaffa sig en färdig kvinna?
2008-06-14

  anits VIP
Tack för den texten
2008-06-13

    StinusFinus
Hahaha, det var det roligaste jag läst på länge. Tänk om alla inte var så fördomsfulla, då skulle vi inte ha kvinnor som lever på sallad eller spyr efter maten.
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO