Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens tandtråd


Någon kallade stringbikinis
För ”djävulens tandtråd”
Man undrar vad han tänder på
Och
Hur hans tänder ser ut…
Rena skitsnacket som kan ta en
Ända med förskräckelse…




Fri vers av LassO
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-10 09:42



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha... suveränt!
2008-06-13

  Snödroppe
HELT UNDERBAR!! SKRATTAR HÖGT!!
2008-06-10

  RogerIvan
Baddräktsmodet ändras ju hela tiden. Skönt att kropparna fortfarande är samma.
Visst kan man fastna i stringen med både tänder, tunga, näsa och fingrar? Kanske mer? Vad vet jag;)?
2008-06-10

    *Zenobia*
åhåå!!! var det så Evas fikonlöv hölls uppe??? undra på att det gick som det gick!! :)
2008-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Äckliga är de i alla fall.
Motbjudande.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO