Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... så kanske ni kan lösa dom....


Räkna med bråk...


Om man hittar minsta gemensamma nämnare
Så kan man lösa de flesta bråk

De borde alla lärt sej
På matten….




Fri vers av LassO
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-14 12:12



Bookmark and Share


    *Zenobia*
vad har alla gemensamt?
2008-06-14

  RogerIvan
Vad sägs om att hitta största gemensamma nämnare?
2008-06-14

  anits VIP
Alldeles sant
2008-06-14

  Latifa Baker
SANT!!!!!!

jag ska lära mig mer... så jag kan lösa fler bråk! =)
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO