Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 sockerbitar


2 socker bitar
sa han alltid
när jag hämtade kaffet

Som om de var nåt nytt
Så la jag i 2
Och la 2 bredvid

Han skyllde på mej för att kaffet var sött
Men jag la bara i 2 som han sa…




Fri vers av LassO
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-10 09:42



Bookmark and Share


  Snödroppe
Det är så man får göra!! Det är med glimet i ögat!! ;O)
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO