Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstaterande

Jag träffade en gammal flamma för några veckor sedan, Hon dumpade mig
för en annan kille. Hon berättade för övrigt att
hennes nya kille var för vanlig och medel. Allt han var och är,..är en medel.
en medelsvensson, Knullar som en medelsvensson och pratar som en medelsvensson. Kör som en medel fast med en flashig GPS.
Och att hans kuk förmodligen var medel också.

En liten All around good guy. En sådan som alla kvinnors mammor väntar att sina döttrar ska äkta och producera barn på löpande band med.
Men icke han var för alldaglig och en konstnärs själ såsom hon är
kan ju inte föda upp alldagliga barn det vore ju helt enkelt inte rätt.
Men min kuk är inte din nu. Den är fan inte ens min längre

den är min flickväns, trevlig är hon också.
En sådan som man kan vakna upp mitt i natten bredvid
titta en stund på och somna in igen med. En sådan som nästan
tycker om en lite för mycket för ens eget bästa. En sådan som skrattar
åt ens skämt till och med dom dåliga..eller nu när jag tänker efter så förmodligen ännu mer åt dom dåliga.

Men vi fick under detta möte den
underbäddade ej uttalade klishen
och det är inget att fnysa åt
åtminstone inte när den kommer från båda hållen.
Så vi får väl hylla den i fortsättningen och hänge oss åt
filmkvällar,popcorn och vänskapliga kramar i fortsättningen istället.




Fri vers av absurdity
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-06-10 05:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är en lycklig man. Jag lyckönskar dig.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

absurdity