Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först vänster


Tar du den vänstra skon
Före den högra
Alltid
Blir dan förstörd, annars?

Tar du överdelen på småfranskan
För att den känns mer rätt
Tar du högra armen i tröjan
Först, för att de inte går
Att göra tvärtom

Det finns säkert nån som kan påpeka
Att det finns ”psykologiska förklaringar”
Själv tror jag mer på vanans makt
Och tillfälligheternas spel




Fri vers av LassO
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 19:10



Bookmark and Share


  RogerIvan
Har aldrig tänkt på detta.
Har så mkt annat att tänka på...
2008-06-10

  anits VIP
Man gör det säkert
som man är van vid
2008-06-10

    Maria Malm
Man gör säkert av vana, sen kan det där med vanan vara olika viktigt för olika männisskor, man kan vara olika flexibel.
2008-06-10

    Askes
Den viktigaste frågan är vilken arm man lägger över den andra när man lägger armarna i kors. Själv lägger jag höger över vänster. Vänster över höger är tydligen mer vanligt. Vilken arm lägger du över den andra?
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO