Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nagelbitare


Min far är över 70
Men när vi talades vid över bordet
Så säger han
”väx upp nån gång”
Det är vissa kvinnors favorit uttryck
Så har de alltid sagt
Och tyckt sej så ”vuxna” själva….

Minns dessa små luder från ungdomen
De försökte se ”vuxna ut” med sina målade
Men bitna naglar
För att få sitta i ”dom stora grabbarnas” bilar
När man var 13-14 så fanns de…
Och de tyckte sej vara, ”så stora” och vuxna…

Pinsamt då
Än mera nu
Att tänka sej att man som 18-25 skulle skjutsa runt
Och än värre, sätta på, en av dessa nagelbitare…




Fri vers av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-15 00:26



Bookmark and Share


    *Zenobia*
vad är det som är så märkvärdigt med att vara vuxen???? :)
2008-06-15

  RogerIvan
Det är väl för att dom har blivit av med mjölktänderna som dom gör såhär?
Jag kallar dom för nyvuxna när jag ser dom.
Jag väntar gärna tills dom blir mllan 18 till 25 istället, så får dom gärna skjutsa runt på mig istället;)
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO