Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge kärleken i världen

Ge kärleken i världen

Var dess medium

Ge kärleken i världen

Sluta aldrig ge

Den kommer flöda mellan trädkronor och kajbarn den kommer ledas igeonom
berg av hat

Den kommer resa sig i varje fall

Ge kärleken i världen en chans att hela de trasiga skärvorna spillrorna av rädsla

För om du ger så uppfylls ditt väsen av kärlek och det kommer komma möten i din väg som ger dig all den kärlek tillbaka till dig

Så ge kärleken i världen

Sluta aldrig ge




Fri vers av GaiaKaja
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 13:11



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja