Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagostund




Det här var en gång en
historia
om en flicka vackrare
än snö.
Hon brukade dansa över
vita ängar
och sedan flyga
tätt intill mitt hjärta.



Där viskade hon
sönder alla
mina hemligheter,
för sanningen
den var viktigast
påstod hon.



Jag vet
inte riktigt om jag
trodde på det hon sa
för ibland är
en lögn
det finaste man har.


Fast jag kan lova,
att historien
den berättas än idag.







Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 424 gånger
Publicerad 2008-06-10 14:45



Bookmark and Share


  Sidenvind
Den här gillar jag starkt :-)
Jag blev helt förtrollad av andra stycket och all luft i texten är helt underbar. Förstår inte varför jag själv inte praktiserar det :-/
2008-08-13

    ingentingflicka
det här texten känns underbart oavslutad och mystisk. pussar på dig.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge