Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland drömmer jag.. då är allt precis som jag vill.


En VampyrÄngels historia

VampyrÄngeln svävar över Herrens moln.
Allt är som inget skall vara,
det finns
och det fungerar.
Men inte som det var tänkt.

VampyrÄngeln sänker sin höjd,
skådar Människovarelserna
vandrande runtomkring.
Om de bara visste.
Om de bara visste vad som
nalkas dem en natt som denna.
Liksom många nätter förr.

En måltid utan offer,
men dock en måltid av blod.
Belevat.
Varsamt.
Vampyrens tänder
borrar sig genom människans hals.
Ängelns tårar helar med Herrens läkande kraft.
Inget stort förlorat, bara lite livskraft.
Omedvetet skänkt från Människovarelse,
till VampyrÄngel.


Det är inte som det var tänkt.
Saker som ej var menade,
de finns tillsammans,
en del även förenade.

Förenade under Herrens himmel,
med stjärnornas glitter
som en ständig påminnelse
om Herrens vackra tankar.

VampyrÄngeln sveper
långsamt i nattens glittrande mörker.
Tystnaden talar
om människovarelsernas djupa sömn.
Inget är som allting var,
och det går inte att rätta?

Kyss mig på halsen,
Du vackra Ängel.
Bit mig om Du vill,
Du vackraste Vampyr.
Låt mig dela med mig
av min livskraft,
Du lockande VampyrÄngel.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 804 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-10 15:00



Bookmark and Share


  Incendia
Ae var mer ska man säga.

Underbar<3 ^-^
2009-01-10

    Smart Blondin
Svart och vit i en otroligt bra kombination
2008-07-11

  Whytina
Finst skrivet, fint språk, mystiskt och vad mer kan man begära?
En underbar dikt!
2008-07-02

  janine
......som om himmelen behöver kraft av oss..........växelverkan. Spännande tanke! Fint språk.
2008-06-29

  Banehallow
Tilltalas av din vision. Bra dikt med flyt, bra blandning av motpoler. ypperlig självbeskrivelse.
2008-06-17

  ordterroristen
jag omtumlas och förloras delvis i förhållandet mellan skrivarjaget och denna vampyrängel. Ängeln som i ett ögonblick är den du vill vara, men i ett annat är långt därifrån. Kanske någon som fångat dina ögons attraktion. Kanske ditt hjärtas. Eller kanske inget av det.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel