Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville aldrig vakna igen

 

 

 

jag pratade med min mor idag
hon berättade om en dröm hon hade haft
en hemsk dröm om konstiga ting
hon sa att hon bara ville vakna och komma därifrån

och jag tänkte tyst för mig själv
att precis en sådan dröm hade ju jag inatt
fast den var tvärtom

för min dröm den var som en saga
den var vacker och öm
en underbar dröm om kärleken
som jag aldrig ville vakna ifrån

det var drömmen mitt hjärta aldrig glömmer
som jag lever i varje natt
och den drömmen
den handlade om dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-10 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP