Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Klarar inte av att möta dina ögon längre
Klarar inte av höra dig tala
Fixar inte din humor längre
Klarar inte av att höra om ditt liv
Klarar inte av ditt sätt att vara
Vill inte veta dina drömmar
Klarar inte av att känna din närvaro
Klarar inte av att möta dina ögon längre

För just nu behöver jag bara komma över dig




Fri vers av Hubbishelena
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 19:54



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket starkt uttryckt, med KRAFT och känsla, applåder!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena