Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllning till vårt svenska fotbollslandslag som spelade STOR fotboll ikväll !


Heja Sverige !

Heja Sverige !
Ni klådde EM-mästarna !

Heja Sverige !
Gråta må de grekiska \"gästerna\"

Heja Sverige !
Ni vann efter riktig kamp
Ni gav aldrig upp
Några fick t.o.m. kramp
Men, ni ,vår Vikingatrupp
Ni var bara bäst
inge snack om det
vi får se härnäst
Men Vi tror på Er !!

Hurra ! Hurra ! Hurra ! Hurra !!




Fri vers av Mats Henricson
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 23:47



Bookmark and Share


  Fidde J
Hejarramsorna sträcker sig upp mot skyn
Från stad till land, från samhälle till by
Från stränder vid sjöar
Från utkiks platser på bergen
Är folk och hyllar våra blågula dominanter :)
2008-06-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst! Flaggan i topp!
För vårt blågula hopp!
Jag hoppas att de även
ger nästa lag en:PROPP!
Bra skrivet Mats ***
******************
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska