Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser


En skenande känsla av stiltje
Är som en röd lada utan väggar
Eller ett tak, utan beläggning
En stillastående vind
Eller en frustande trähäst
En kyrktupp som strilar
I den kalla vinternatten…




Fri vers av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-12 00:16



Bookmark and Share


  RogerIvan
Varför sätter vi in spegelglas i gamla fönster?
Har dom visat för mkt?
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO