Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kors och ljus


Den gamle vaktmästaren
Hade jobbat där i många år
Men hade nu tagit mod till sej och fick igenom
Att få sätta upp ett kors med lyse

Men lyset skulle sitta bakom
Korset, han poängterade det noga
”Efter korset kommer ljuset”
Sa han och var noga med
Att tända det, varje gudstjänst.




Fri vers av LassO
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-12 00:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han hade helt rätt.
Korset först och kronan sedan, som det heter i en sång.
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO