Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten som mål


Med tomheten som mål
Slänger han den sista flaskan
Snart börjar letandet efter nattens
Härbärge

Han måste finna något
Om regn eller annat
Gör det kallt att vara ute
Så med tomheten som mål

Fortsätter den ändlösa vandringen
Efter nattligt trygghet
Det ironiska är att han har inget jobb
Men detta är, mer än ett jobb på heltid




Fri vers av LassO
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-11 11:46



Bookmark and Share


  karenina VIP
ja, vilken paradox. stark, tänkvärd text du för fram här
2008-06-11

  RogerIvan
Att deltaga i sitt eget liv är en 24-timmars sysselsättning.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO