Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gott och ont


Det brinner en eld i var mans hjärta
Ibland är den glödhet
Ibland är den jättekall och kylig och frambringar en otrolig smärta
Men som oftast då när det gör sådär ont så dyker en ängel upp
som heter Henrietta
och tröstar dig lagom varm när hon räcker fram dig sin hand

Det brinner en eld i oss alla
Känslor som lyser upp
Ibland så skrattar vi
Ibland så gråter vi
Ibland så skrattar vi åt allt
Du kan inte göra mig illa längre
Nu räcker det inte med att du strör på såret med mera salt
för jag mår bra ändå
Så vad du än försöker göra för att släcka min eld så går det inte
för min eld har spridigt sig i hela kroppen
Jag mår bara toppen

Det brinner en eld i var mans hjärta
På gott och ont …..

Ken Cassel
11/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-11 13:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja om elden inte brinner då saknas kärleken och har den slocknat är det aska
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel