Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik är som medicin

Takterna som förför dig får dig att börja dansa så vackert och fint
Helt spontan som du är
är det inte konstigt att alla som tittar på dig njuter inom sig
Känner sig lite små kära
Vill vara på dansgolvet just där du är

Akustiken får benen att gå ett steg framåt och ett tillbaka
Man måste ju bejaka takterna i musiken för att ha en chans att dansa sig själv rätt in i mystiken
Man finns där i nuet bortom tid och rum
Man finns där helt synlig men helt osynlig
för sig själv
För man bara hänger med när det släpper loss

Musik är som medicin ……

Ken Cassel
11/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 14:09



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-11

  Elaine.S VIP
En underbar medicin
2008-06-11

  anits VIP
Det kan jag hålla med om,
musik är verkligen medicn
när man är trött ledsen
eller bara vill vara
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel