Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHIMPANSEN SKRIKER;

 

 

)))) ROCKY BALBOA 6 (((((

 

Ja tror fan..

 

& SnickatjungfjuttMACKISPACKIS

Dånalds

 

Ja tror fan...

 

- PÅ EN BRICKA TACK!

- NEJ JAG MENAR I EN PÅSE!

 

Ja tror fan...

 

Å EN STOR JÄVLA BANANSPLITT!!

SOM STRÄCKER SIG TILL MÅNEN!!

 

Ja tror fan att

 

de e nån sårtz sämester

 

 

-

 

- harru ketchup i mustachen ?

- mustasch ? Näe.. ja har ingen mustasch..

- maräng och banan då ?

- äng på banan ?

- ja..eller nåt sånt

- nu kommer han..rocky..

 -  som en silverfisk

- me hemm´oråjjder..


 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 19:11



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
frihet inuti strukturen!
så jävla vackert!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#