Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du ha sagt...

Vad vill du ha sagt
vad vill du att vi ska förstå
Om ingen förstår
utom du
är det väl ej mödan värd?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-11 21:56



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Bra skrivet! Ibland kanske någons största mål är att bli missförstådd...?
2008-06-11

  Anders Nordlander VIP
Svaret kanske fastnar i den som känner sig träffad???
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP