Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag långrandig när jag diktar men jag kan vara kortrandig också


Stenen

Ge mig en vacker sten
dock inte vackrare
än att jag kan begripa
dess skönhet




Fri vers av stenhur VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2008-06-11 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP