Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka de går ju


Du vill snacka
Jag vill knulla
Snacka kan vi göra sen
Men…
”Nu måste vi prata, om det här”
Hm vaddå prata, vi gör ju inget annat
”jag måste få prata ut om det här”
hm med ditt snackande är de konstigt
att käkarna hänger kvar, att de inte fladdrat iväg
för längesen

Du verkar vilja ha knullet som ett slags
Maktmedel i snackandet…
Så…
Jag ställer inte upp på sånt
Om det ska vara så..
Så..........
Slipper du, helt och hållet

Ta då ditt snack, och dra…
Jag är så förbannat trött på
Allt snackande
Skaffa dej en bandspelare
Med mick, för faaaan….
Och en stav-vibrator om du vill göra nåt annat
Efteråt…




Fri vers av LassO
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 00:12



Bookmark and Share


  RogerIvan
Sådana kvinnor är jobbiga.
Egentligen vill de ju inte knulla själva.
Utan de ställer upp på det för att få sin vilja igenom.

Tror heller inte de blir nöjda med en stav, för hur bestämmer de över den?
2008-06-16

    *Zenobia*
det var \"raka rör\"....män är ärligare än kvinnor (säger faktiskt många kvinnor!!), såklart de hellre knullar...

prata kan man ju alltid göra en annan gång....den gången brukar bli vid skilsmässan...o då har nog kvinnan lärt sig att \"tala är silver, tiga är guld\"....
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO