Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen som vinden övergav

 

jag gjorde din skam
till min

jag bar dina bördor
böjd

jag älskade dig
i skymningland

jag offrade framtiden
sökandes dig

jag sålde min själ
till en fattig

jag grät sorgen
för smärtan

blev vågen
som vinden övergav

           ~~~~

jag tog mig i handen
och gick

lämnade suckarnas väg
föddes fri




Fri vers av * Ammi *
Läst 745 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-11 23:20



Bookmark and Share


  Hans Christian
"blev vågen som vinden övergav" så snyggt !
2009-04-11

  ¤Anne¤
wow vilken känsla
i denna dikten
2008-06-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj så mycket jag känner med den här texten! Den går som en stöt genom kroppen. Påminner om \"mitt förr\".... som jag lämnade. En text jag bara måste bokmärka!
2008-06-13

  drakbruden VIP
Helt underbar text som går rakt in med en lysande titel!
2008-06-13

  Bibbi VIP
Smärtsam men ändå skön.
Applåd!
2008-06-12

  Mona*
Cool!
2008-06-12

  Havsbris
eh...
du bara imponerar
mer och mer...
vad ska säga mer?

älskar varje enkel
bokstav !!

bokmärker,
läs- och tänkvärd!!
2008-06-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Ammi!

Rörande, tankvärd. I bland undrar jag om inte frihetens friska vind även den kan frysa till is... Hälsar Fredrik
2008-06-12

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!Bokmärks!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *