Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord

Utan ord
vill jag komma
dig nära


Känslan be-
finner sig
utanpå

Skulle kunna
slita mig
i stycken

bara

du

tog

i

mig




Fri vers av Heiven
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-11 23:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
härlig text!
2008-06-11

  friheten
Underbart
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven