Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser II


En upprymd känsla, av olust
Ett längtande efter sorg
Ser något jättelitet
Galopperande stillhet
Stormande stiltje
Isande värme
Hoppande glid
Rullande fyrkanter
Beslöjad transparens
Doftande stank
Rysande lust
Förmörkande ljus
Otyglade dressyr
Fruktade sylt….




Fri vers av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-12 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO